پروتز اشکی و گرد
یکی از سوالات متداول بیمارانی که تصمیم به جراحی بزرگ کردن سینه میکنند این است که بین پروتز اشکی و گرد کدام مناسب تر است؟
البته منظور از پروتز سینه ژل سیلیکونی گرد و قطره ای(اشکی) است. با این حال، اگر مطمئن نیستید که کدام شکل برای شما مناسب تر است و به دنبال پاسخ منسب برای سوالات خود هستید ادامه این مطلب در زیر را مطالعه کنید.
تفاوت بین سیلیکون های گرد و قطره چیست؟
اگر به دنبال پاسخ به سوالات خود هستید، پست وبلاگ زیر برای شما مفید خواهد بود. در مقاله زیر به ” تفاوت ایمپلنت های گرد و آناتومیک و مزایا و معایب هر کدام” خواهیم پرداخت .
سیلیکون گرد یا سیلیکون اشکی؟
پروتز سینه سیلیکونی گرد همانطور که از نامش پیداست دارای بافتی گرد و صاف در قسمت بیرونی است. کاشت سینه گرد اغلب توسط زنانی درخواست می شود که به دنبال ظاهری پرتر از قطب فوقانی هستند و گفته می شود که کاشت سینه گرد بهترین راه برای رسیدن به این هدف است . ژل داخل ایمپلنتهای گرد معمولاً نرم تر از ایمپلنت های آناتومیکی(اشکی) است و توانایی آن ها در شکل دهی به سینه را به اندازه جایگزین کاهش میدهد.
پروتز سینه سیلیکونی اشکی، قطره ای شکل و اغلب ریزبافت است. آنها ژل های سفت تری دارند که می توانند بافت سینه را تا حد زیادی شکل دهند. سیلیکون های قطره ای به این معنی است که نه تنها برای “پر کردن” سینه، بلکه برای اصلاح مشکلات شکل و شلی (به دلیل کاهش وزن یا شل شدن پس از زایمان) ایده آل هستند.
سیلیکونهای قطرهای به لطف ریزبافت های بیرونی، چسبندگی بهتری دارند و خطر کمتری برای «ته نشین شدن مواد» دارند (یعنی بهطور مؤثر در دیواره قفسه سینه میلغزند).
مزایا و معایب سیلیکون های گرد و قطره ای:
مزایای سیلیکون های گرد:
برای سیلیکون های گرد، خطر چرخش پروتز به دلیل شکل آن قابل توجه نیست.
ارزان تر از سیلیکون های قطره ای است.
سیلیکون های گرد و صاف شانس کمتری برای ALCL (لنفوم که بعد از پروتز سینه شایع تر است) دارند.
معایب سیلیکون های گرد:
سیلیکون های گرد نسبت به سیلیکون های قطره ای خطر انقباض کپسولی و قرار گرفتن کمتر در سینه را دارند.
آنها به اندازه سیلیکون های قطره ای برای کسانی که سینه های شل دارند ترجیح داده نمی شوند.
مزایای استفاده از سیلیکون های قطره ای:
سیلیکون های قطره ای خاصیت “بلند کنندگی” و تغییر شکل بهتری دارند.
سیلیکون های قطره ای می توانند ظاهر طبیعی تری ارائه دهند.
معایب سیلیکون های قطره ای
سیلیکون های قطره ای گران تر از سیلیکون های گرد هستند.
خطر جابجایی و چرخش در سیلیکون های قطره ای وجود دارد.
به دلیل سطح ریز بافت، خطر ALCL (لنفوم که بعد از پروتز سینه شایع تر است) بیشتر است.
در حالی که سیلیکونهای گرد میتوانند باعث پر شدن بیشتر سینهها شوند، میتوانید با استفاده از سیلیکونهای قطره نیز به این ظاهر برسید. نتایج به تکنیک مورد استفاده و اندازه پروتزها بستگی دارد.
بیشتر بدانید: دوره نقاهت پروتز – درد بعد از عمل پروتز سينه –هزينه عمل پروتز سينه
آیا قطره های سیلیکون به اندازه کافی ناحیه دکلته را پر می کنند؟
بله! می توان آن را با پروتز سینه سیلیکونی با اندازه و برجستگی مناسب و با تکنیک مناسب پر کرد.
سیلیکون های قطره ای سینه از یک سطح زبر استفاده می کنند که امکان چسبندگی جزئی بافت را فراهم می کند، که مطلوب است زیرا یک تناسب مطمئن را تضمین می کند و خطر انقباض طولانی مدت کپسولی را کاهش می دهد.
در ساخت پوسته پروتزهای سینه قطرهای ، از فناوری چندلایه استفاده میشود که موادی را با ویژگیهای خاص ترکیب میکند تا یک مانع محافظ انعطاف پذیر با کاهش نفوذپذیری سیلیکون، افزایش دوام و خطر کمتر پارگی ایجاد کند.
ژل سیلیکون جزء اصلی پروتزهای سینه سیلیکونی است، زیرا ماده ای است که شکل ناحیه ای را که در نهایت پروتزهای سینه قرار می گیرد به خود می گیرد و استحکام کافی را ایجاد می کند. سازنده می تواند نرمی و قوام پروتز سینه سیلیکونی را با تغییر ساختار مولکولی تنظیم کند . پروتز سینه سیلیکونی قطره ای از ژل سخت (همچنین به عنوان ژل چسبنده یا “فرم پایدار” شناخته می شود) استفاده می کند. پایداری فرم به این معنی است که ژل حتی پس از فشرده شدن فرم خود را حفظ می کند، چنین ژل هایی بهترین امکان را برای کنترل شکل فراهم می کنند. سیلیکون های قطره ای نیز ترجیح داده می شوند زیرا دارای قوام بافت سینه هستند.
سیلیکون های گرد معمولا از فناوری های ژل نرم استفاده می کنند. از آنجا که آنها به خوبی گرد هستند و از نظر زیبایی نتیجه قابل قبولی ارائه می دهند، می توان آنها را در کاربردهای بیش از حد عضلانی ترجیح داد تا مرزهای گرد سینه قابل مشاهده نباشد. اصولاً همه ژل های سیلیکونی، حتی ایمپلنت های گرد نرم تر، از ژل های سخت استفاده نمی کنند و بنابراین پایداری کمتری دارند.
ایمپلنت های سیلیکونی گرد ، ایمپلنت های معمولی هستند که از سال 1963 مورد استفاده بالینی قرار گرفته اند. اگرچه سینه های زنانه ذاتاً گرد نیستند، ایمپلنت گرد همچنان رایج ترین ایمپلنت مورد استفاده برای جراحی زیبایی سینه در ایران است. هنگامی که روی عضله سینه ای بدون پوشش بافت کافی استفاده می شوند، ظاهر طبیعی گرد و مشخصی را نشان می دهند. با این حال، با قرار دادن مناسب، سیلیکون های گرد با استفاده از تکنیک پلان دوگانه و رویکرد زیر عضلانی جزئی می توانند نتایج طبیعی و رضایت بخشی را به خصوص در زنان جوان ارائه دهند.
هنگام انتخاب پروتز سینه گرد، دو پارامتر مهم است: (1) قطر ایمپلنت و (2) برآمدگی ایمپلنت.
با تنظیم این پارامترها می توان میزان حجم را افزایش داد (به صورت گنبدی) افزایش داد. مهم است بدانید که ایمپلنت های گرد در درجه اول به سینه حجم می دهند.
سیلیکون قطرهای
هدف از (ایمپلنت های آناتومیک سینه) این است که حجم را به صورت استراتژیک در محل مورد نظر قرار دهند. یکی از ویژگیهای اصلی سیلیکونهای قطرهای اشک، منحنی بالای سینه صاف تر و منحنی سینه پایین تر است. این ظاهری است که عموماً با ظاهری جوان و طبیعی به سینه زنان مرتبط است.
علاوه بر ایجاد ظاهری پرتر و محکم تر برای اهداف زیبایی، از ایمپلنت های قطره ای سیلیکونی (ایمپلنت های آناتومیک سینه) نیز می توان برای بلند کردن سینه، بازگرداندن حجم از دست رفته پس از شیردهی یا تعادل عدم تقارن استفاده کرد. ایمپلنت های آناتومیک سینه همچنین امکاناتی را برای بهبود ظاهر در بیماران مبتلا به ناهنجاری های پایه سینه (سینه های لوله ای) و طیف وسیعی از جراحی های ترمیمی پس از جراحی انکولوژی فراهم می کند.
بسیاری از زنان ممکن است متوجه نباشند که حجم (به عنوان مثال وزن ایمپلنت) در ایمپلنت های قطره ای و گرد یکسان نیست. در بین ایمپلنت هایی با عرض متناظر، سیلیکون های قطره تقریباً 20 درصد سبک تر از سیلیکون های گرد با همان عرض پایه خواهند بود.