ورم بعد از عمل پروتز سينه
جراحی بزرگ کردن سینه فرآیند بزرگ کردن سینه، افزایش پری و تغییر شکل آن با قرار دادن ایمپلنت سیلیکونی در زیر بافت سینه یا ماهیچه سینه است.
جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و ایمپلنت سیلیکونی از طریق برشی که در ناحیه از پیش تعیین شده ایجاد می شود، زیر بافت سینه قرار می گیرد.
کاندیدای مناسب برای جراحی افرادی هستند که بالای 18 سال سن دارند، از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردارند، سینههای خود مشکل قابل توجهی دارند (مثلاً سایز کوچک یا افتادگی) و انتظارات واقعی دارند.
کاندیدایی که برای جراحی مناسب نیستند، کسانی هستند که زیر 18 سال سن دارند، کسانی که مشکلات سلامتی جدی دارند، زنان باردار یا شیرده و کسانی که بیش از حد الکل، سیگار یا مواد مصرف می کنند.
ایمپلنت های سیلیکونی به طور کلی با ژل سیلیکونی یا مایع نمکی که در داخل یک غلاف سیلیکونی طبی قرار می گیرد پر می شوند و می توانند به شکل گرد یا آناتومیک (قطره ای) باشند.
اندازه ایمپلنت با توجه به قطر قفسه سینه فرد و انعطاف پذیری بافت سینه تعیین می شود. ایمپلنت ها از طریق برش ایجاد شده در چین زیر پستانی، اطراف نوک پستان، یا در ناحیه زیر بغل قرار می گیرند و می توانند به صورت زیر عضلانی یا فوق عضلانی قرار گیرند.
قبل از جراحی باید با جراح مشاوره مفصلی انجام شود، معاینات سلامت پستان انجام شود و مصرف رقیقکنندههای خون و مکملهای غذایی قطع شود. هیچ روش سالم و قابل اعتمادی وجود ندارد که به عنوان روش بزرگ کردن سینه غیر جراحی در نظر گرفته شود.
مدت زمان جراحی معمولا بین 1 تا 3 ساعت متغیر است. پیگیری دقیق بعد از عمل لازم است و به بیماران توصیه می شود از فعالیت هایی که عضلات قفسه سینه را تحت فشار قرار می دهند، مانند بلند کردن اجسام سنگین اجتناب کنند. سینه ها در سه روز اول پس از جراحی سفت و متورم می شوند و سپس ادم کاهش می یابد.
جراحی بزرگ کردن سینه چیست؟
فرآیند بزرگ کردن سینه، افزایش پری و تغییر شکل آن با قرار دادن ایمپلنت سیلیکونی (پروتز) زیر بافت سینه یا عضله قفسه سینه در شرایط اتاق عمل توسط متخصص جراحی زیبایی و ترمیمی است.
جراحی بزرگ کردن سینه چگونه انجام می شود؟
تحت بیهوشی عمومی در شرایط اتاق عمل انجام می شود. یک برش پوستی در ناحیه مشخص شده قبلی ایجاد می شود و یک قسمت به حالت جیب در زیر بافت سینه ایجاد می شود که در آن ایمپلنت سیلیکونی قرار می گیرد. کنترل خونریزی بسیار دقیق در این قسمت انجام می شود و با محلول های حاوی آنتی بیوتیک ها یا ضد عفونی کننده های مختلف شسته می شود.
پروتزهای آزمایشی در جیب ایجاد شده قرار می گیرند و ایمپلنت های اصلی مورد استفاده پس از بررسی نهایی که اندازه و شکل ایمپلنت مناسب است در جای خود قرار می گیرند.
بسته به ترجیح جراح ، یک لوله سیلیکونی که به آن “درن” می گوییم، در جیب قرار می گیرد و یک انتهای آن خارج می شود تا خون و مایع بافتی که در اطراف ایمپلنت جمع می شود خارج شود. برش ایجاد شده در ابتدای جراحی با بخیه های “مخفی و خود حل شونده” بخیه می شود، بانداژ می شود و عمل جراحی خاتمه می یابد.
ویژگی های کاندیدای مناسب برای جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز سیلیکونی:
- در سن بالای 18 سال، رشد قفسه سینه کامل می شود
- از نظر جسمی و روانی سالم است
- یک مشکل آشکار در سینه های او وجود دارد. به عنوان مثال کوچک در اندازه، نامتقارن، توخالی و مسطح، یا آویزان
- انتظارات واقع بینانه از جراحی بزرگ کردن سینه
- اطلاعاتی در مورد خطرات و عوارض عمل داشته باشند
ویژگی های نامزدهای نامناسب برای جراحی بزرگ کردن سینه:
- کمتر از 18 سال
- داشتن مشکلات سلامت عمومی جدی (مانند عفونت، سرطان درمان نشده، بیماری های سیستم ایمنی)
- وجود مشکلات روانی جدی
- باردار یا شیرده
- سرطان سینه درمان نشده داشته باشد
- الکل، سیگار یا مواد مخدر بیش از حد مصرف می کند
- انتظارات از جراحی غیرواقعی باشد
شکل و اندازه سینه ایده آل در زنان چیست؟
شکل و اندازه سینه ایده آل برای زنان، یا ترجیح داده شده و زیباترین شکل ، ممکن است بسته به فرهنگ، جنسیت و گروه های سنی متفاوت باشد.
شکل سینه مفهومی متفاوت از اندازه است و در زیبایی سینه همراه با سایز ارزیابی می شود. تقریباً 12 شکل مختلف سینه شناسایی شده است. زیباترین آنها شکل سینه ای است که در آن نیمه بالایی و پایینی سینه برابر و پر است.
هنگام نگاه کردن به سینه از پهلو، نوک پستان باید بالای چین زیر سینه باشد، یعنی ظاهری آویزان نداشته باشد. نوک سینه ها باید کمی به سمت بالا باشند. کانتور قسمت بالای نوک پستان نباید نه خیلی مقعر و نه خیلی محدب باشد. کانتور قطب پایین سینه بین نوک پستان و چین زیر پستانی باید کمی محدب اما کشیده باشد.
انواع ایمپلنت های سیلیکونی (پروتز) چیست؟
ساختار ایمپلنت هایی که بیشتر برای بزرگ کردن سینه استفاده می شود با ژل سیلیکونی با قوام های مختلف که در یک غلاف سیلیکونی طبی قرار داده شده است پر شده است. انواعی از این ها نیز وجود دارد که با مایع فیزیولوژیکی نمک پر شده اند. ایمپلنت های سیلیکونی به دو شکل “گرد” و “آناتومیک (قطره ای)” هستند.
در پروتزهای گرد حجم سیلیکون در همه جا به طور مساوی توزیع می شود، این نوع پروتزها در پرکردن قسمت بالایی قفسه سینه موفق ترند.
از سوی دیگر، قطر عمودی و افقی ایمپلنت های نوع آناتومیک که برای شکل دادن به سینه ها به خصوص سایز صفر استفاده می شود، متفاوت است. سطوح آنها برای جلوگیری از حرکات چرخشی درون بدن، بهویژه خشن ساخته شدهاند. ایمپلنت های گرد می توانند سطح صاف یا سطحی ناهموار داشته باشند.
در سالهای اخیر، برخی مطالعات نشان دادهاند که لنفوم آناپلاستیک سلول بزرگ میتواند در اطراف ایمپلنتهای سیلیکونی ایجاد شود و بیشتر در اطراف ایمپلنتهای سطح ناهموار مشاهده میشود.
اگرچه داده های کافی برای قضاوت قطعی در مورد این موضوع وجود ندارد، اما روند کاهشی در استفاده از ایمپلنت هایی با سطوح ناهموار مانند ایمپلنت های آناتومیک وجود دارد. در حال حاضر هیچ محدودیت رسمی برای استفاده از ایمپلنت های سطح خشن وجود ندارد.
چگونه اندازه ایمپلنت سیلیکونی مورد استفاده در جراحی را تعیین کنیم؟
قبل از هر چیز باید دانست که امکان استفاده از ایمپلنت به اندازه دلخواه برای هر فردی وجود ندارد. اساسی ترین اندازه گیری که اندازه ایمپلنت مورد استفاده را تعیین می کند، قطر قفسه سینه فرد است و این اندازه گیری از فردی به فرد دیگر متفاوت است.
یکی دیگر از عوامل مهم تعیین کننده اندازه ایمپلنت، خاصیت ارتجاعی بافت سینه و پوست است. حجمی که در زیر سینه قرار می گیرد باید به اندازه کشش بافت سینه باشد.
امکان قرار دادن ایمپلنت بزرگ در سینه های سایز صفر با پوست بسیار سفت در اولین بار وجود ندارد. از طرفی ایمپلنت هایی که در زیر عضله قرار می گیرند باید قطر و حجم پایه کمتری نسبت به ایمپلنت های بالای عضله داشته باشند.
بیشتر بدانید: هزينه عمل پروتز سينه – مراقبتهاي بعد از عمل كوچك كردن سينه – جراحی ماموپلاستی در تهران – جراح ماموپلاستی خانم
حجم بافت پستان موجود یکی دیگر از عواملی است که باید در نظر گرفته شود. به طور خلاصه، برخی معیارهای آناتومیکی وجود دارد که اندازه ایمپلنت مورد استفاده را محدود می کند و تلاش برای قرار دادن ایمپلنت بزرگتر از اندازه مطلوب با اعمال این معیارها، باعث تغییر شکل ها و شکایات مختلف پس از جراحی و نیاز به جایگزینی آن با یک ایمپلنت کوچکتر با جراحی دوم می شود.
ایمپلنت سیلیکونی در کجا از طریق برش در سینه قرار می گیرد؟ کدام برش بهتر است؟
با استفاده از یک برش چند سانتی متری در یکی از نواحی زیر در سینه فرد قرار میگیرند:
- چین زیر پستانی (خطی که در آن نیمه پایینی سینه به قفسه سینه می رسد)
- نیمه پایینی ناحیه قهوه ای اطراف نوک پستان
- ناحیه زیر بغل
هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. شرایط موارد و ترجیحات شخصی جراحان در انتخاب نقش دارد.
آماده سازی کامل ناحیه ای که ایمپلنت در آن قرار می گیرد با برش زیر بغل دشوار است، زیرا ایمپلنت تمایل به حرکت به سمت بالا و خارج دارد. علاوه بر این، ناحیه زیر بغل ناحیهای است که احتمالاً در زندگی روزمره توسط دیگران (مایو، لباسهای آستین کوتاه و …) دیده میشود و اگر جای زخم به خوبی بهبود نیابد، پنهان کردن آن دشوارتر میشود.
آیا ایمپلنت سیلیکونی باید زیر عضله قرار گیرد یا بالای عضله؟
زیر بافت سینه ماهیچه قفسه سینه و زیر آن دنده ها قرار دارد. ایمپلنت سیلیکونی را می توان در پلان فوق عضلانی- زیر سینه یا ساب عضلانی (دو پلان) قرار داد.
ایمپلنت های پهن تر را میتوان در زمان کوتاه تری در سطح فوقعضلانی قرار داد، اما اگر بافت سینه ای که ایمپلنت را می پوشاند به اندازه کافی ضخیم نباشد، که در اکثر بیماران این چنین است، یک مرز واضح در اطراف ایمپلنت ، قفسه سینه ایجاد میشود. در نتیجه به سینه ظاهری مصنوعی می بخشد.
از آنجایی که ایمپلنتهایی که در زیر عضله قرار میگیرند توسط بافت ماهیچهای و بافت سینه با هم پوشیده میشوند، وقتی از بیرون به آن نگاه کنیم ظاهر طبیعیتری به دست میآید.
به علاوه در ایمپلنت هایی که زیر عضله قرار می گیرند، امکان انقباض کپسولی کمتر است.
قبل از جراحی بزرگ کردن سینه با ایمپلنت سیلیکونی
قبل از جراحی پروتز سینه، بیمار باید با جراح زیبایی که جراحی را انجام می دهد ملاقات داشته باشد و در مورد کل فرآیند به طور مفصل صحبت شود، در این ملاقات نباید عجله کرد. در این مصاحبه ابتدا بررسی می شود که آیا فرد کاندید مناسبی برای جراحی بزرگ کردن سینه است یا خیر.
اندازه گیری قفسه سینه و بدن کاندیدای مناسب گرفته می شود، از زوایای مختلف از قسمت بدن بین گردن و ناف عکس گرفته می شود و ویژگی های بسیاری مانند ساختار قفسه سینه، شکل سینه ها و … عدم تقارن توسط جراح ارزیابی می شود.
سپس جزئیاتی مانند شکل و اندازه ایمپلنت سیلیکونی که قرار است اعمال شود، از طریق کدام برش و در کدام پلان (زیر یا بالای عضله) قرار می گیرد، بحث و تصمیم گیری می شود. اطلاعاتی در مورد خطرات و عوارض احتمالی روش داده شده است. به تمام سوالات بیمار پاسخ داده می شود.
برای روشن شدن وضعیت سلامت سینه ها در دوره قبل از عمل، باید معاینه معمول پستان توسط جراح عمومی انجام شود و هرگونه توده یا آسیب شناسی با استفاده از سونوگرافی و سایر روش های ضروری مورد بررسی قرار گیرد. این معاینات باید حتی در سنین بسیار پایین و در پستان هایی که کاملاً طبیعی به نظر می رسند انجام شود، زیرا مشکلاتی که قبلاً متوجه نشده بودند حتی در این افراد نیز قابل تشخیص است.
بیشتر بدانید: دوره نقاهت پروتز – درد بعد از عمل پروتز سينه – هزينه جراحي كوچك كردن سينه – بهترين دكتر جراحي كوچك كردن سينه
مصرف دمنوش ها، ویتامین ها، داروها و مکمل های غذایی به ویژه چای سبز که خاصیت رقیق کنندگی خون دارد، باید حداقل 15 روز قبل از جراحی قطع شود. پس از ملاقات با متخصص بیهوشی قبل از جراحی و انجام معاینات لازم، در صورت عدم تشخیص مشکلی که مانع از جراحی شود، مرحله جراحی شروع می شود.
جراحی بزرگ کردن سینه ها چند ساعت طول می کشد؟
بسته به تکنیک جراحی مورد استفاده و نحوه کار جراح، زمان جراحی معمولا بین 1 تا 3 ساعت متغیر است.
چگونه پارگی پروتز سینه سیلیکونی (انفجار سیلیکونی) را درک کنیم؟
اگر غلاف بیرونی ایمپلنت به هر دلیلی در فردی که تحت عمل جراحی پروتز سینه با ایمپلنت سیلیکونی قرار گرفته است پاره شود، در اکثر مواقع بیمار متوجه این وضعیت نمی شود زیرا شکایت آشکاری ایجاد نمی کند. به این وضعیت «پارگی خاموش» می گویند.
جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی
گاهی اوقات به دلیل بیرون آمدن ژل سیلیکون داخل ایمپلنت از ایمپلنت، یعنی انفجار سیلیکون، علائم و شکایاتی مشاهده می شود. مهمترین آنها عبارتند از؛
تغییر و عدم تقارن در شکل و اندازه سینه
ایجاد انقباض کپسولی در اطراف ایمپلنت و در نتیجه ایجاد درد، حساسیت، سختی، بدشکلی و عدم تقارن در سینه
یک توده قابل لمس در سینه احساس می شود.
درد در سینه وجود دارد.
هنگامی که بیمار با علائم و نشانههای فوق با پزشک خود مشورت میکند، آزمایشهایی برای تعیین پارگی یا ترکیدگی در ایمپلنت سیلیکونی انجام میشود. در صورت وجود پارگی، با عمل تعویض پروتز سینه سیلیکونی مشکل برطرف می شود.
پارگی پروتز سینه سیلیکونی (انفجار سیلیکونی) چگونه تشخیص داده می شود؟
حتی اگر بیماران 3 سال پس از جراحی بزرگ کردن سینه با ایمپلنت سیلیکونی هیچ شکایتی نداشتند، توصیه می شود که بیماران MRI روتین سینه انجام دهند و سپس هر 2 سال یک بار این معاینه را تکرار کنند.
با ام آر آی سینه، هم بافت سینه، هم ایمپلنت سیلیکون و هم بافت کپسول اطراف ایمپلنت از نظر عوارض احتمالی دیررس ارزیابی می شوند. به این ترتیب مشکلاتی مانند پارگی پروتز سیلیکونی بی صدا یا لنفوم آناپلاستیک سلول بزرگ در بافت کپسولی که هنوز علائم بالینی نشان نداده اند، در مراحل اولیه تشخیص داده می شوند.
هنگامی که علائم و نشانه هایی وجود دارد که در بالا ذکر شد، جراح پلاستیک معاینه فیزیکی را انجام می دهد و علاوه بر آن با درخواست آزمایش هایی مانند ام آر آی سینه یا سونوگرافی وضعیت را روشن می کند. اگر انفجار سیلیکونی تشخیص داده شود، با جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی مشکل حل می شود.
آیا پارگی پروتز سینه سیلیکونی خطرناک است؟
پارگی غلاف بیرونی پروتز سینه سیلیکونی و بیرون آمدن ژل سیلیکونی داخل آن ممکن است باعث ایجاد شکایاتی شود، اما پارگی ایمپلنت باعث سرطان سینه، بیماریهای مربوط به سیستم تولید مثل یا بیماریهای بافت همبند مانند آرتریت روماتوئید نمیشود.
با جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی، پروتز پاره شده برداشته می شود، جیبی که در آن قرار دارد تمیز می شود، هرگونه بافت انقباض کپسولی برداشته می شود و ایمپلنت سیلیکونی جدید قرار می گیرد و مشکل حل می شود.
اگر یک پروتز سیلیکونی منفجر شود چه اتفاقی می افتد؟
اگر ایمپلنت سینه سیلیکونی به هر دلیلی ترکید، یعنی غلاف بیرونی آن پاره شود، ژل سیلیکونی داخل آن خارج می شود. گاهی اوقات می تواند سال ها بدون ایجاد شکایت باقی بماند.
گاهی اوقات، سیلیکونی که به بیرون نشت می کند می تواند به بافت کپسول اطراف یا بافت سینه حرکت کند و باعث برخی واکنش های جسم خارجی شود.
سیستم ایمنی بدن تحریک می شود و علائمی مانند انقباض کپسولی، کلسیفیکاسیون، بدشکلی سینه، عدم تقارن، درد و غیره وجود دارد. باعث مشکلات ذکر شده در بالا می شود. به همین دلیل، ایمپلنت پاره شده باید با «جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی» برداشته شود و با ایمپلنت جدید جایگزین شود.
آیا پارگی پروتز سینه سیلیکونی باید فورا درمان شود؟
پارگی ایمپلنت سیلیکونی وضعیتی نیست که نیاز به درمان فوری در عرض چند ساعت یا چند روز داشته باشد. با این حال، روش صحیح جایگزینی ایمپلنت پاره شده با یک ایمپلنت جدید از طریق جراحی “تعویض پروتز سینه (تعویض)” در زمان مناسب خواهد بود.
چگونه پروتز سینه سیلیکونی را جایگزین کنیم؟
در شرایط اتاق عمل و اغلب تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. اگر یک روش جراحی اضافی مانند لیفت سینه و ریکاوری در نظر گرفته نشود، از اسکار جراحی باقی مانده از جراحی قبلی بزرگ کردن سینه استفاده می شود. از طریق برش ایجاد شده در اسکار قدیمی، به جیبی که پروتز در آن قرار دارد رسیده و ایمپلنت برداشته می شود.
در صورت پارگی پروتز، جیب به خوبی تمیز می شود. اگر انقباض کپسولی در پاکتی که ایمپلنت در آن قرار دارد وجود داشته باشد، بافت کپسول به طور جزئی یا کامل برداشته می شود. گاهی اوقات جیب موجود تغییر شکل می یابد و گاهی اوقات یک جیب کاملاً جدید تهیه می شود. در نهایت، پروتزهای سیلیکونی جدید با اندازه، شکل و ویژگی سطح برنامه ریزی شده قرار می گیرند.
اگر قرار باشد لیفت سینه یا کوچک کردن سینه همراه با جایگزینی ایمپلنت سیلیکونی انجام شود، برش های جدیدی بر روی پوست سینه بر اساس تکنیک جراحی ایجاد شده و جایگزینی پروتز انجام می شود.
طول مدت و سطح دشواری جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی با دلیل تعویض پروتز نسبت مستقیم دارد. در حالی که قرار دادن ایمپلنتی که تنها یک درجه بزرگتر است ممکن است سریع و آسان باشد، اما در موارد پیچیدهتر مانند پارگی سیلیکون و انقباض کپسول، روشهایی مانند تمیز کردن بافت کپسول یا تهیه یک پاکت جدید ممکن است طول مدت و دشواری جراحی را افزایش دهد.
توسعه انقباض کپسولی در اطراف پروتز سینه
یکی از شایع ترین دلایل تعویض ایمپلنت های سیلیکونی ایجاد بافت کپسولی بیش از حد در اطراف ایمپلنت است. این بافت سخت باعث شکایت درد، سفتی، بدشکلی و عدم تقارن در سینه می شود.
بیشتر اوقات جیب و ایمپلنت هایی که پروتز سیلیکونی در آن قرار می گیرد نیاز به تعویض دارند. شما می توانید اطلاعات دقیق تر در مورد این موضوع را در مقاله وبلاگ ما با عنوان “انقباض کپسولی در اطراف ایمپلنت های سیلیکونی” بیابید .
لغزش پروتز سیلیکونی
یکی از مواردی که نیاز به جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی دارد، مشکل لیز خوردن پروتز سیلیکونی است. لغزش پروتز سیلیکونی وضعیتی است که در آن پروتز سینه از جایی که باید روی دیواره قدامی قفسه سینه باشد به جهت دیگری جابجا می شود.
معمولاً ایمپلنت، مخصوصاً یک ایمپلنت با اندازه بسیار بزرگ، به سمت پایین و بیرون می لغزد. در این حالت ایمپلنت بزرگ برداشته می شود، پاکت آن ترمیم می شود و ایمپلنت جدیدی با اندازه طبیعی تر قرار می گیرد. می توانید اطلاعات دقیق تری در مورد این موضوع در مقاله وبلاگ ما با عنوان “لغزش پروتز سیلیکونی در سینه” پیدا کنید.
مشکل نوسان در سیلیکونی
سینههایی که تحت عمل جراحی بزرگ کردن سینه قرار گرفتهاند ممکن است به دلایل مختلف ظاهری مواج داشته باشند. در طول درمان، گاهی اوقات ممکن است پروتز سینه نیاز به تعویض داشته باشد.
آیا جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی ضروری است؟
اگر هیچ شکایتی ندارید و هیچ مشکلی در معاینات معمول ام آر آی سینه مشاهده نشد، نیازی به انجام عمل جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی نیست.
آیا سیلیکون ها تا آخر عمر دوام می آورند؟
با پیشرفت تکنولوژی در تولید پروتزهای سینه سیلیکونی، دوام پروتزها بیش از پیش افزایش یافته است. اگر هیچ نیاز پزشکی یا زیبایی وجود نداشته باشد، دندان مصنوعی می تواند مادام العمر باقی بماند. بسیاری از تولیدکنندگان گارانتی مادام العمر ارائه می دهند و در صورت شکستن پروتز به دلیل فرسودگی و پارگی، پروتز جدید را رایگان ارائه می دهند.
سیلیکون ها هر چند وقت یکبار تعویض می شوند؟
هیچ دوره خاصی وجود ندارد که طی آن پروتزهای سیلیکونی باید تعویض شوند. تا زمانی که هیچ عارضه ای مشاهده نشود، سیلیکون ها می توانند تا آخر عمر بدون تغییر باقی بمانند.
چگونه تغییرات وزن بر پروتزهای سیلیکونی تأثیر می گذارد؟
تغییرات وزن بدن، مانند افزایش یا کاهش وزن بیش از حد، مستقیماً روی پروتز سیلیکونی تأثیر نمی گذارد، اما بر بافت سینه روی پروتز و ظاهر زیبایی سینه تأثیر می گذارد. اندازه سینه در موارد افزایش وزن حتی بیشتر می شود. در موارد کاهش وزن، با نازک شدن بافت پوشاننده پروتز، خطر مشاهده ایمپلنت از بیرون افزایش می یابد.
علاوه بر این، در افرادی که به طور مکرر وزن اضافه و کاهش می دهند، رباط هایی که پوست سینه و بافت سینه را در جای خود نگه می دارند شل شده و افتادگی مشاهده می شود. با گذشت سالها، در سینه هایی که قبلاً به دلیل گرانش و وزن ایمپلنت کمی آویزان شده اند، این افتادگی بیشتر می شود و «لیفت سینه» نیاز به جراحی ریکاوری است.
پروتزهای سیلیکونی چه زمانی برداشته می شوند؟
اگر مشکل زیبایی یا پزشکی با پروتزهای خود ندارید، پروتزهای سینه سیلیکونی شما می توانند مادام العمر باقی بمانند و نیازی به برداشتن آنها پس از مدت معینی نیست.
پارگی پروتز سیلیکونی بی صدا چیست؟
این وضعیتی است که در آن بیمار با وجود پاره شدن غلاف بیرونی پروتز سیلیکونی هیچ علامت یا علامتی از خود نشان نمی دهد. پارگی ایمپلنت تنها زمانی تشخیص داده می شود که معاینات معمولی مانند ام آر آی سینه، سونوگرافی سینه یا ماموگرافی انجام شود.
اطلاعات بیشتر در مورد جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز سینه سیلیکونی و پاسخ به سوالات متداول را می توانید در صفحه وب سایت ما با عنوان ” جراحی بزرگ کردن سینه ” بیابید.
قیمت جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی 2024
قیمت جراحی تعویض و تجدید پروتز سیلیکونی استاندارد نیست. این سوال که آیا فقط پروتزهای قدیمی با پروتزهای جدید جایگزین می شوند یا اینکه آیا نیاز به اعمال جراحی اضافی مانند لیفت سینه یا برداشتن کپسول خواهد بود مستقیماً بر قیمت جراحی تأثیر می گذارد.
علاوه بر پیچیدگی مشکل ایجاد جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی، نوع و برند ایمپلنت های سیلیکونی مورد استفاده نیز بر هزینه های جراحی تأثیر می گذارد. شما می توانید از طریق تماس با مطب ما از اینکه آیا نیاز به جراحی تعویض پروتز سینه سیلیکونی دارید یا خیر، در صورت لزوم چه نوع جراحی انجام می شود و قیمت فعلی جراحی نیاز دارید یا خیر.